Schrijf je in voor de Weekagenda:

Stand-Up Comedy Show - een avond vol humor

Vr 19 april 2024
20:30 uur
Rijswijkse Schouwburg


Stand-up comedy heeft een onmiskenbare plaats veroverd in theaters. De comedy-café's en theaterzalen zitten altijd boordevol, en ook op televisie kunnen we genieten van geweldige stand-up optredens. Maar geloof ons, er gaat niets boven de opwinding van live aanwezig zijn bij een show!

In Rijswijk garanderen wij jou bij elke show een onvergetelijke line-up van maar liefst vier verschillende topcomedians. Denk aan namen als Daan van der Hoeven, Wilko Terwijn, Jasper van der Veen, Wouter Monden, Tim Hartog en Vincent Geers. Ze betreden één voor één het podium, aangekondigd door een meester in zijn vak, de MC. Elke avond biedt een unieke samenstelling van professionele comedians en een 'rookie'. Zo krijgen ook beginnende comedians de de kans om ervaring op te doen.

Bij stand-up comedy draait het om lachen en interactie met het publiek. Dit zorgt voor een dynamiek die wezenlijk anders is dan bij cabaret. De grappen vliegen je om de oren en de sfeer is ongedwongen en energiek. Wie weet groeit een beginnende comedian wel uit tot een gevestigde cabaretier. Hoe geweldig zou het zijn als je later kunt zeggen: "Hé, die comedian heb ik nog zien optreden in de Rijswijkse schouwburg!" Dus kom langs en geniet van een avond vol lachsalvo's in onze knusse kleine zaal.